Lekvrije thermosbeker

Niks is frustrerender dan een lekkende thermosbeker in de auto ’s ochtends. Het geeft een enorme rotzooi en leid af tijdens het rijden. Na eindeloze pogingen met goedkope varianten van de Blokker, Xenos, Action, etc, is het nu echt tijd voor een zoektocht naar de ideale thermosbeker. Gelukkig hoeven we het wiel niet zelf uit te vinden, het internet staat vol met recensies (ook gesponsord! let daarmee op). Wanneer we alle recensies van de afgelopen 3 jaar naast elkaar leggen, komt er een overduidelijke top 2 uit. We zoeken hier dus naar een thermosbeker zonder hele geavanceerde functies of een topdesign, maar gewoon om koffie of thee te kunnen nuttigen – onderweg. De belangrijkste eis in deze test is het lekvrije aspect van de thermosbeker.

Bij de zoektocht wordt het al snel duidelijk dat de kosten voor een thermosbeker met wat meer kwaliteit (lekvrij!!), in een hogere prijsklasse zit. Na een tijdje zoeken accepteren we dat we zeker tussen de € 25 en € 35 moeten rekenen, helemaal wanneer het en bekend merk betreft.

Top 2 lekvrije Thermosbekers

  1. Contigo Westloop Thermosbeker (liefst de Autoseal variant)
  2. Bodum travel mug thermosbeker 0.45 liter

Contigo Westloop Thermosbeker (liefst de Autoseal variant)

De Contigo Westloop Thermosbeker, komt vaak omhoog bij het zoeken naar een lekvrije thermosbeker. Een deel westloop_gunmetal_tophiervan is branding en via gesponsorde content (Google Shopping, Kieskeurig, Beslist, etc). Hier proberen we doorheen te kijken. Bij de recensies (bijvoorbeeld op bol.com), zien we soms tegenstrijdige berichten. Echter staat er nergens; “thermosbeker lekt toch”.

De Contigo Westloop Thermosbeker is onderdeel van een collectie thermosbekers en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als we specifiek naar het Contigo Westloop model kijken, zien we dat deze ook in een Autoseal variant te verkrijgen is voor extra zekerheid tegen het lekken. Volgens de recensie is de versie zonder Autoseal ook prima, maar toch kiezen we voor een Autoseal variant tegen het lekken. Contigo claimt warme dranken tot 5 uur warm te kunnen houden en koude dranken tot 12 uur. De themosbeker zelf is niet geschikt voor de vaatwasser, de deksel wel.

Kosten Contigo Westloop thermosbeker

Wat wel op valt is dat de prijs van de Contigo Westloop thermosbeker varieert van € 25 t/m € 35 euro. Er is geen logica te ontdekken voor meerkosten van de Autoseal versie. Wel is de Autosealversie veel moeilijker te verkrijgen (niet leverbaar bij diverse webshops of alleen de felle kleuren). Tip: Bestel direct bij Contigo zelf ivm de voorraad van de thermosbekers. Op de homepage vond ik een kortingscode, mogelijk is dit standaard of komt dit vaker terug. Voor de aankoop inschrijven op de nieuwsbrief kan ook helpen. Het blijft natuurlijk een best bedrag voor een thermosbeker.

Bodum travel mug thermosbeker 0.45 liter

De Bodum travel mug thermosbeker zien we ook steeds terug in de zoekresultaten en als aanbeveling op diverse blogs. Eigenlijk hebben we hier een vergelijkbare situatie waarbij er tegenstrijdige recensies worden geschreven en we ook veel gesponsorde content zien. Dit kan de mening van de consument beïnvloeden.

Helaas hebben ze bij Bodum de SEO-optimalisatie minder op orde waardoor zij in de organische resultaten overschaduwd worden door diverse webshops die hun producten ook aanbieden. Wanneer we op de website kijken is het wel direct duidelijk welke thermosbekers zij beschikbaar hebben.

bodum-thermos-beker

De collectie van Bodum is veel uitgebreider. We zien dat veel webshops de SEO ook niet op orde hebben. Dit zorgt ervoor dat wanneer je zoekt op Bodum travel mug thermosbeker, ook veel resultaten van de overige producten in de collectie getoond worden waardoor het een beetje verwarrend en overzichtelijk wordt.

De thermosbekers van Bodum zijn er in een kunststof en RVS variant. Het is niet geheel duidelijk wat het grote verschil is in dagelijks gebruik. Wel zit er een groot prijsverschil.

De thermosbeker is vaatwasser bestendig en verkrijgbaar in diverse kleuren. De Bodum travel mug zit iets lager in prijs en is beter leverbaar.

Let op; bovenstaande informatie is gebaseerd op basis van een analyse van online recensies en toelichtingen van leveranciers en webshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *